Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Wijk bij Duurstede

23/03/2019 @ 5:00 pm - 6:00 pm

WIJK BIJ DUURSTEDE Schrijfster Franca Treur is op zaterdag 23 maart, de eerste dag van de Boekenweek, te gast bij Boekhandel Pettinga van 17.00 tot 18.00 uur. Franca Treur is vooral bekend geworden met haar roman Dorsvloer vol confetti, die zich afspeelt in een Zeeuwse orthodoxe boerengemeenschap. Het boek is bekroond en verfilmd.

Momenteel zijn er zes boeken van haar verkrijgbaar. Regieaanwijzingen voor de liefde, haar meest recente boek, is eigenlijk een soort moderne feuilleton, dat ze samen met illustratrice Olivia Ettema geschreven heeft. In vijftig korte hoofdstukken en vijftig tekeningen wordt het moderne leven gefileerd, met bijzondere aandacht voor de liefdesrelatie.

Het is voor de trouwe fans een uitgelezen gelegenheid om persoonlijk met haar kennis te maken en de vragen te stellen die u haar altijd al wilde stellen. Natuurlijk zijn ook haar boeken uit voorraad leverbaar. Uiteraard krijgt u bij aankoop het Boekenweekgeschenk, geschreven door Jan Siebelink, cadeau!

Samen met Franca Treur sluit men de eerste dag van de Boekenweek feestelijk af vanaf een uur of vijf met een hapje en een drankje. Toegang vrij.

Details

Date:
23/03/2019
Time:
5:00 pm - 6:00 pm
Event Tags:
, ,